Jazz Hybrid – labākais mazās klases auto 2022

25. janvāris, 2022 Ziņas

Londonā notikušajā ” What Car? Gada Auto” apbalvošanas ceremonijā par labāko 2022. gada mazās klases auto ir atzīts Honda Jazz.

Honda Jazz 1,5 i-MMD hibrīds vairākās jomās ir uzrādījis lielisku sniegumu un saņēmis visaugstāko žūrijas novērtējumu kategorijā “Mazās klases auto”.  Kompaktais hečbeks Honda Jazz ir pārspējis sava segmenta konkurentus ne tikai komforta ziņā, bet arī salona ietilpībā. Automobilim ir pārdomāts interjers, un tas ir izstrādāts tā, lai kalpotu pēc iespējas ilgāk. Pateicoties augstajai sēdpozīcijai un šaurajiem vējstikla statņiem, arī apkārtējā pārskatāmība ir labāka nekā citiem šīs klases automobiļiem. Turklāt Jazz ir ne tikai ietilpīgs un praktisks, bet arī ekonomisks. Tas ir hibrīdauto, kas var nobraukt īsus attālumus, izmantojot tikai elektrisko piedziņu, tādējādi panākot izcilu degvielas ekonomiju. 1,5 litru Jazz vidējais degvielas patēriņš ir tikai 4,2 l/100km.  Kā viena no Jazz priekšrocībām tika atzīmēta arī otrreizējā tirgus cena, kas šim automobilim saglabājas diezgan augsta.

” What Car? Gada Auto” apbalvošanas ceremoniju, kas ik gadu notiek Londonā, gan autoražotāji, gan auto pircēji vērtē kā pašu nozīmīgāko auto nozares pasākumu valstī. Balvas tiek pasniegtas 16 kategorijās, taču tikai tas auto, kas demonstrē labāko sniegumu saskaņā ar ekspertu žūrijas stingrajiem kritērijiem, iegūst Gada Auto titulu.

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam