Jaunais HR-V un ģenerators EU32i saņem “Red Dot” dizaina balvu

31. marts, 2022 Ziņas

Šogad pirmo reizi HONDA visās pārstāvētajās produktu kategorijās saņēmuši prestižo “Red Dot Design 2022” apbalvojumu, tostarp dizaina kvalitātes titulu saņēmis jaunais HR-V un HONDA Power ģenerators EU32i.

Žūrijas eksperti atzinīgi novērtējuši HR-V mūsdienīgo un eleganto dizainu, kas lieliski sasaucas ar pēdējiem jaunākajiem starptautisku atzinību guvušajiem HONDA modeļiem – 2021. gadā “Red Dot” konkursā balvu ieguva Jazz e:HEV un Jazz Crosstar e: HEV. Projektējot un izstrādājot jaunākās paaudzes HR-V, Honda inženieri jau tā izstrādes sākumā veica aptauju, lai noskaidrotu tik pieprasītā kompaktā SUV autovadītāju vajadzības. Honda pētījumi atklāja, ka mūsdienu patērētāji izvēlas produktus ne tikai pēc veiktspējas vai dizaina, bet arī pēc tā, kā tas iederas viņu ikdienas dzīvē un vai produkts atbilst to individuālajām prasībām. Rezultātā jaunās paaudzes HR-V ir mūsdienīgs SUV, kuru raksturo augsta kvalitāte un dinamisks dizains ar  izcili pārdomāta salona komforta kombināciju. Gan interjers, gan eksterjers ir izstrādāts, balstoties uz Honda vienkāršo, bet skaidro un mūsdienīgo dizaina filozofiju, kas jau atspoguļojas jaunākajos modeļos un veiksmīgi paplašina zīmola reputāciju kvalitātes, funkcionalitātes un praktiskuma jomā.

Godalgoto balvu ieguvis arī nesen tirdzniecībā nonākušais HONDA Power ģenerators EU32i, kas izceļas ar vēl pārdomātāku dizainu un ekonomiju. Tas lepojas ar iespaidīgu 3200 vatu jaudu un veiktspēju, kas iepriekš bija sastopama tikai automašīnās un kuģu dzinējos. EU32i ģenerators ir pat aprīkots ar īpašu viedtālruņa aplikāciju, kas ar Bluetooth savienojuma palīdzību ļauj lietotājiem pārraudzīt ģeneratora statusu un vadīt to attālināti.

Prestižā “Red Dot Design 2021” tituls ir viena no iekārojamākajām produktu dizaina kvalitātes zīmēm pasaulē. Par ikgadējām balvām lemj 50 starptautisku ekspertu žūrija, kas pārbauda un izvērtē produktus, lai tie atbilstu jaunākajām tehniskajām, sociālajām, ekonomiskajām un ekoloģiskajām prasībām. “Red Dot Design Award” pirmssākumi meklējami 1955. gadā. Tas ir starptautisks dizaina konkurss, kur tiek piešķirtas balvas trīs kategorijās: produktu dizains (product design), komunikācijas dizains (communication design) un dizaina koncepts (design concept).

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

AS WESS SELECT
DARBA LAIKA IZMAIŅAS



K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē         Siguldas šosejā 2, Berģos
29. martā 8:00 - 18:00                      29. martā  - SLĒGTS
30. martā 8:00 - 18:00                       30. martā  - SLĒGTS
31. martā - SLĒGTS                            31. martā - SLĒGTS
1. aprīlī - SLĒGTS                                 1. aprīlī - SLĒGTS 



Lai saulainas Lieldienas! 



 
close-link