Jaunais Civic Hybrid starp sešiem konkursa “Best Buy Car of Europe in 2023” finālistiem

4. novembris, 2022 Ziņas
Šī ir jau ceturtā reize, kad kāds no Honda modeļiem iekļūst prestižajā “AUTOBEST” konkursā un otrā reize pēc kārtas, kad Civic iekļūst starp fināla kandidātiem. Iepriekšējie šī konkursa finālisti ir HR-V 2016. gadā, Civic 2018. gadā un Jazz 2021. gadā. Civic e:HEV jau šobrīd ir ieguvis žurnālistu atzinību, nosakot jaunus etalonus mūsdienu automašīnu dizainam, uzlabotajai e-mobilitātei un videi draudzīgajam sniegumam. Jaunākās paaudzes Civic nodrošina efektīvu un atsaucīgu  veiktspēju, ko papildina savā klasē vadošā salona ietilpība un komforts.
Civic raksturo jaunākā e:HEV Honda hibrīda sistēma, kas izstrādāta, lai nodrošinātu maksimālu komfortu braukšanas laikā. Tajā ietilpst divi energoietilpīgi elektromotori, 2,0 litru benzīna dzinējs, litija jonu akumulators un jaunākās paaudzes Honda automātiskā pārnesumkārba, kuriem kopā darbojoties, tiek nodrošināta izcila degvielas ekonomiju līdzās efektīvai jaudai.
Civic e:HEV interjers ir izstrādāts, īpašu uzmanību pievēršot krāsām un materiālu kvalitātei, lai nodrošinātu nevainojamas sajūtas, gan atrodoties tajā, gan pieskaroties ikvienai funkcijas izvēlnei.  Šīs īpašības papildina virkne digitālo iespēju un tehnoloģijas, kas viegli saintegrējas ar autovadītāja ikdienas paradumiem.
Konkursa “AUTOBEST 2023” jeb “Best Buy Car of Europe in 2023” žūrijā ir 31 auto eksperts no visas Eiropas, kuri izvēlas automašīnu, kura būtu vispiemērotākā plašajam Eiropas klientu lokam.
“Best Buy Car of Europe 2023” tiks paziņots decembra vidū.

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam