Jaunā Honda CR-V saņem Euro NCAP piecu zvaigžņu novērtējumu

5. marts, 2019 Ziņas

Jaunajai Honda CR-V jaunākajos Euro NCAP drošības testos ir piešķirts maksimālais piecu zvaigžņu novērtējums, rezultāti tika paziņoti šodien. CR-V lepojas ar unikālu virsbūves konstrukciju, kura tam nodrošina klasē labāko izturību un stingrību, kā arī ar visaptverošu aktīvās drošības tehnoloģiju komplektāciju.

Izmantojot “visu virzienu sadursmju drošības” koncepciju (All Directions Collision Safety), platformas dizains ietver Honda ekskluzīvo nākamās paaudzes ACE™ (Advanced Compatibility Engineering) virsbūves konstrukciju. Tajā izmantots savstarpēji savienotu konstrukcijas elementu tīkls, kas daudz vienmērīgāk izkliedē sadursmes enerģiju, palīdzot mazināt spēku, kas sadursmes brīdī tiek vērsti pret pasažieru drošības karkasu, nodrošinot izcilu drošību frontālu, sānu un aizmugurēju sadursmju gadījumā.

Pasīvās drošības sistēmas pilnīgi jaunajā CR-V papildina Honda Sensing™ aktīvās drošības sistēmu un autovadītāja palīgsistēmu pakete. Honda Sensing™ ir viena no visaptverošākajām drošības tehnoloģiju paketēm savā klasē. Tajā tiek izmantota radara un kameras informācijas kombinācija, kā arī virkne augsto tehnoloģiju sensoru, kas brīdina un palīdz autovadītājam potenciāli bīstamās situācijās.

Jaunā Honda CR-V pievienojas pārējam Honda modeļu klāstam (Jazz, HR-V un Civic), ko testējuši Euro NCAP, kuriem Euro NCAP piešķirts maksimālais piecu zvaigžņu novērtējums.

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

AS WESS SELECT
DARBA LAIKA IZMAIŅAS



K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē         Siguldas šosejā 2, Berģos
29. martā 8:00 - 18:00                      29. martā  - SLĒGTS
30. martā 8:00 - 18:00                       30. martā  - SLĒGTS
31. martā - SLĒGTS                            31. martā - SLĒGTS
1. aprīlī - SLĒGTS                                 1. aprīlī - SLĒGTS 



Lai saulainas Lieldienas! 



 
close-link