“Auto 2024” izstādē būs apskatāmi arī jaunākie “Honda” automobiļi

15. aprīlis, 2024 Ziņas

No 19. līdz 21. aprīlim Ķīpsalā norisināsies jaudīgākā izstāde Baltijā “Auto 2024”. “Honda” oficiālais dīleris AS “WESS Select” izstādes apmeklētājus iepazīstinās ar jaunākajiem “Honda” krosoveriem – plug-in hibrīdu “CR-V”, pašuzlādes hibrīdu “ZR-V” un eleganto “HR-V”.

Jaunais “Honda CR-V”
Pārveidots un uzlabots, jaunais “CR-V” ir “Honda” lielākais premium klases “SUV” ar drosmīgu, iespaidīgu stilu, uzlabotu drošību un palielinātu komfortu. Jauno “CR-V” raksturo izcils veiktspējas un degvielas patēriņa efektivitātes līdzsvars, ko sniedz četri braukšanas režīmi – “Sport”, “Normal”, “Econ” un “Sport”. Pilnībā uzlādēts un ar pilnu degvielas bāku, tas var nobraukt līdz pat 960 km. Visa nepieciešamā informācija tiek pasniegta skaidri un kodolīgi “Head-up” displejā, kas projicēta uz vējstikla. Centrālais “Honda Connect” 9 collu skārienekrāns nemanāmi savieno Jūs ar iecienītākajām lietotnēm, izmantojot “Apple CarPlay” un “Android Auto”. Vadītāja un pasažieru komfortam priekšējie sēdekļi ir aprīkoti ar ventilēšanas un atmiņas funkciju. “Honda Parking Pilot” palīdz noparkoties, braucot atpakaļgaitā šaurās vietās. Jaunais “CR-V” ir aprīkots ar “Honda” vismodernāko drošības sistēmu “Honda Sensing 360”, kas paplašina esošo “Honda Sensing” diapazonu līdz 360 grādiem ap automobili, ar papildus stūru radariem un kamerām, iekļaujot aklās zonās ap automobili un palīdzot izvairīties no sadursmēm ar citiem transportlīdzekļiem vai gājējiem. Salons ir izveidots tā, lai tas būtu praktisks un ietilpīgs – ar iespaidīgu 1710 litru lielu bagāžas nodalījumu. Jaunais “Honda Cr-V” ir pieejams gan kā pašuzlādes hibrīds, gan plug-in hibrīds.

Jaunais “Honda ZR-V”

Apvienojot stilu ar dinamisku braukšanu, progresīvām funkcijām un izcilu komfortu, pilnīgi jaunais “ZR-V” ir neapturams pašuzlādes hibrīds. “ZR-V”, kas būvēts uz “Honda” sporta auto šasijas, demonstrē veiklu vadāmību un patiesi plūdenu gaitu. Apvienojot šo dinamisko izturību ar progresīvo hibrīda piedziņu, Jūs iegūsiet vēl neredzētu, enerģijas bagātu braukšanas pieredzi. Maksimālā 184 Zs jauda un 315 Nm griezes moments nozīmē, ka saņemsiet visu nepieciešamo veiktspēju, kad vien tas būs nepieciešams. Tādējādi jaunais “ZR-V” sasniedz 100 km tikai nieka 7.8 sekundēs. Tas ne tikai ir sportiski pievilcīgs un efektīvs, bet arī nodrošina savienojumu ar lietām, kas Jums patīk – skatiet navigāciju, atpakaļskata kameru jaunākās paaudzes “Honda CONNECT” multimediju sistēmā, kas piedāvā viedtālruņu integrāciju ar “Apple CarPlay” un “Android Auto”. Labāka trokšņu izolācija ir tikai viena no īpašībām, kas ilustrē šī automobiļa augsto kvalitāti. Pārdomāti interjera elementi salonā, bezvadu telefonu uzlādes iespēja un vairāki mantu nodalījumi padara “ZR-V” par īpaši patīkamu automobili. Apsildāmi priekšējie un aizmugurējie sēdekļi ar ergonomiskām funkcijām nodrošina maksimālu komfortu un sniedz patiesi elegantu sajūtu. Ar premium skaņas sistēmu “Bose”, panorāmas jumta lūku, sportiskiem 18 collu vieglmetāla diskiem un elektriski atveramu un 1322 litrus ietilpīgu bagāžas nodalījumu “ZR-V” atbilst ikviena dzīvesstila vajadzībām. Visiem “ZR-V” modeļiem standarta aprīkojumā ir “Honda SENSING” – inteliģentais uzlaboto drošības funkciju komplekts.

“Honda HR-V”

Ar harizmātisku izskatu, kas apvieno pārliecinošo SUV stāju un sportiskas kupejas eleganci, Jūs varat būt drošs, ka “Honda HR-V” liks uz sevi atskatīties. Vienkāršas, tīras virsbūves līnijas piešķir “HR-V” izteiksmīgumu un uz priekšu vērstais skats liecina par gatavību vienmēr doties ceļā. Neskaitot pamanāmo izskatu, tas ir arī praktisks, pateicoties integrētajiem jumta reliņiem varat droši ņemt līdzi visu sev nepieciešamo un noparkot automobili autostāvvietas pat visšaurākajā vietā, izmantojot vairāku skatu aizmugures kameru un astoņus parkošanās sensorus. Automobilis lepojas ar augstākās klases luksusa apdari un inovatīvām tehnoloģijām. Pateicoties “Android Auto” un bezvadu “Apple CarPlay”, kas nemanāmi sinhronizējas ar jūsu esošajām ierīcēm, lai atrodoties ceļā, Jūs varētu klausīties savu iemīļoto mūziku, nepalaistu garām svarīgus zvanus un ienākošās ziņas. “Honda Connect” 9 collu skārienekrāns ātri reaģēs uz Jūsu darbībām un to var ērti pielāgot savām vajadzībām. “Honda Sensing” jau pirms Jums nolasa ceļa zīmes un izanalizē braukšanas apstākļus, novēršot iespējamos apdraudējumus, izmantojot tādas funkcijas kā aklās zonas monitors, joslas saglabāšanas palīgsistēma, bremžu sistēma sadursmes mazināšanai un inteliģentais ātruma ierobežotājs. Turpretī brīvroku bagāžas nodalījuma durvju atvēršana atvieglo mantu ievietošanu, un “Walk Away Close” rūpējas, lai jums nekad nav jāatskatās vai bagāžas nodalījums ir tiešām aizvērts.

AS “WESS Select” – “Honda” oficiālais dīleris Latvijā
AS “WESS Select” ir “WESS Auto Grupas” uzņēmums, kurš Latvijā darbojas jau kopš 2006. gada un ir viens no valstī vadošajiem auto nozares uzņēmumiem. No 2018. gada AS “WESS Select” ir oficiālais Honda dīleris Latvijā un piedāvā jaunu HONDA automobiļu tirdzniecību ar pilna spektra pakalpojumu klāstu (Honda Līzings, Honda Apdrošināšana, Honda 24h auto palīdzība), gan mazlietotu Honda automobiļu tirdzniecību un servisa pakalpojumus, kā arī “Honda Power” profesionālo tehniku dārzam un mājai.

“Honda” oficiālais dīleris Latvijā:
AS “WESS Select”

K. Ulmaņa gatve 123, Mārupe, LV-2167
info@wess-select.lv
+371 67 004 702
www.hondawess.lv

Honda ZR-V e:HEV Sport

Honda CR-V

                                              Honda HR-V

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 18:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 18:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link