HONDA e saņēma balvu “Red Dot: Best of the Best 2020”

9. septembris, 2020 Ziņas
  • “Red Dot: Best of the Best 2020” atzīst revolucionāro Honda e automašīnas dizainu kategorijā – visaugstākais konkursa atzinums.
  • Honda e saņem arī atzinību “Red Dot 2020” inovatīvo tehnoloģiju kategorijā.
  • Prestižākais starptautiskais dizaina konkurss uzsver izcilību produktu dizainā, zīmola un komunikācijas dizainā.

Kompaktais Honda e elektromobilis bija augsti novērtēts un tam tika piešķirta balva “Red Dot: Best of the Best 2020” par revolucionāru dizainu, kas ir visaugstākais starptautiski atzītas “Red Dot” balvas gods. Šī balva tiek piešķirta katras kategorijas labākajam produktam.

Honda e saņēma atzinību arī kategorijā “Smart produkts”. Šī atzinība tiek piešķirta izstrādājumiem ar izcilu dizainu, un šīs balvas pasniegšana uzsver Honda apņemšanos radīt skaistus produktus, kas izstrādāti bez kompromisiem.

Ikgadējā Red Dot apbalvošana tiek piešķirta par izcilību produkcijas dizaina, starptautisko uzņēmumu produktu, zīmolu un komunikācijas dizaina sfērās, un uzvarētāju produkcija tiek izvietoti Red Dot dizaina muzejā, vēsturiskajā Dizaina centrā Zentrum Nordrhein Westfalen Esenē, Vācijā. Par uzvarētājiem lemj vērtēšanas komisija no 40 starptautiskiem ekspertiem, kuri pārbauda, novērtē un apspriež katru pieteikumu.

Runājot par Honda e, radošās nozares izpilddirektors Makoto Iwaki komentēja: “Šīs prestižās balvas pievērš uzmanību Honda perspektīviem un talantīgajiem dizaineriem. Kā viens no pēdējo gadu izcilākajiem mūsdienu automašīnu dizaina piemēriem, Honda e ir pilnībā pelnījis savu atzinību “Labākais no labākajiem””.

Ar devīzi “Laba dizaina un radošuma meklējumos”, Red Dot Design Awards prēmija godina nozares vadošos darbus un dizaineru, aģentūru un uzņēmumu projektus, no visas pasaules. Balstoties uz ievērojamu žūriju, kurā ir vairāk nekā 40 starptautiski eksperti, ikgadējais pasākums visā pasaulē tiek atzīts par vienu no pieprasītākajiem apbalvojumiem par izcilu dizainu.

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 20:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 20:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link