JAUNAIS HONDA JAZZ e:HEV IEKĻŪST 2021. GADA AUTOBEST SEPTĪTNIEKĀ

30. oktobris, 2020 Ziņas
  • Honda Jazz e:HEV ir finālists AUTOBEST 2021 konkursā “Eiropas labākais automobilis”
  • Jaunais, tikai hibrīda Jazz nodrošina bezrūpīgu braukšanas pieredzi ar ekonomisku un atsaucīgu veiktspēju
  • Jaunākā atzinība atspoguļo Honda apņemšanos radīt progresīvus produktus, kas ir izstrādāti bez kompromisiem

 

Honda jaunākās paaudzes Jazz ir iekļauts tikai septiņu pretendentu galīgajā sarakstā uz prestižo AUTOBEST 2021 balvu “Eiropas labākais automobilis”.

Tikai hibrīda versijas Jazz tika izlaists šā gada sākumā, un tas ir svarīgs modelis Honda apņemšanās ietvaros līdz 2022. gadam 100% elektrificēt Eiropas galvenos modeļus.

 

Šī būs trešā reize, kad AUTOBEST kā finālistu izvirzīs Honda modeli. Iepriekšējie finālisti bija HR-V 2016. gadā un Civic 2018. gadā. AUTOBEST balvas piešķir 31 ietekmīgākie autosporta žurnālisti no visas Eiropas, kuri izvēlēsies automobili, kas ir vislabākais piedāvājums plašam Eiropas klientu lokam.

 

Jazz e:HEV un Jazz Crosstar e:HEV nosaka jaunus etalonus mūsdienu automobiļu dizainam un progresīvai e-mobilitātei. Jaunākās paaudzes Jazz nodrošina bezrūpīgu braukšanas pieredzi ar efektīvu un atsaucīgu veiktspēju, kas papildina klasē vadošo interjera, komforta un praktiskuma līmeni. Šie jaunie modeļi ir daļa no Honda jaunā e:TECHNOLOGY klāsta un pirmie no sešiem elektrificētajiem Honda modeļiem, kurus Eiropā plānots ieviest līdz 2022. gadam.

e:HEV sistēma ir nule izstrādāta Jazz modelim un konstruēta tā, lai sniegtu braukšanas baudījumu. Tā ietver divus jaudīgus elektromotorus, 1,5 litru i-VTEC benzīna dzinēju, litija-jonu akumulatoru un novatorisku fiksēto pārnesumu transmisiju, kas visi harmoniski sadarbojas, lai nodrošinātu savā klasē vislabāko degvielas ekonomijas un paātrinājuma attiecību. Intuitīvās tehnoloģijas un nevainojama automobiļa savienojamība viegli integrējas pasažieru ikdienas dzīvē un ietver visaptverošu informācijas un izklaides pakalpojumu komplektu.

 

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 20:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 20:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link