JAZZ E:HEV saņēmis prestižo “Red Dot Design 2021” balvu

31. marts, 2021 Ziņas

Jaunais JAZZ E:HEV ieguvis prestižo “Red Dot Design 2021” balvu, kas ekspertu vidū tiek vērtēta kā viens no iekārojamākajiem dizaina apbalvojumiem pasaulē.  Konkursa žūrijā pavisam kopā piedalījās 50 starptautiski pārstāvji, kuri  augstu novērtēja Honda Jazz e:HEV izcilo dizainu un  tehnoloģijas, pieškirot balvu kategorijā “Produktu dizains”.

Jazz e: HEV ir izstrādāts saskaņā ar Honda apņemšanos līdz 2022. gadam elektrificēt 100% Eiropas modeļu, padarot tos vēl skaistākus un ergonomiski izmantojamus. Izstrādē tiek likts uzsvars uz Honda attīstības principu “Cilvēks – maksimums, mašīna – minimums” (M / M), kas balstīts uz pārliecību, ka tehnoloģiju un dizaina mērķis ir kalpot vadītāja un pasažieru vajadzībām. Rezultāts ir automobilis, kas apvieno funkcionalitāti un lietošanu.

“Kopš mūsu dibināšanas Honda vienmēr ir centusies savā izstrādājuma dizainā atspoguļot ideju “padarīt klientu ikdienas dzīvi patīkamāku”, un mēs uzskatām, ka šīs balvas saņemšana ir mūsu panākumu apliecinājums. Mēs turpināsim ievērot šo nemainīgo principu, domājot “outside of box”, lai izstrādātu produktus, kas “pārsteidz un aizrauj” klientu dzīvi. ” norāda HONDA Honda R&D Co. Ltd pārstāvis Toshinobu Minami.

Red Dot Design Award pirmssākumi meklējami 1955. gadā. Tas ir internacionāls dizaina konkurss, kur tiek piešķirtas balvas trīs kategorijās: produktu dizains (product design), komunikācijas dizains (communication design) un dizaina koncepts (design concept).

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 18:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 18:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link