HONDA e atzīta par pasaules pilsētas gada auto

22. aprīlis, 2021 Ziņas

Prestižā Pasaules Gada auto (“World Car Awards”) žūrija, kuru šogad pārstāvēja 93 starptautiski žurnālisti no 28 valstīm, augstu novērtēja pilnībā elektriskā HONDA e veiktspēju pilsētā un automobiļa tehnoloģiju savienojamību ar mūsdienu dizaina un komforta prasībām.

HONDA e lielo projektu vadītājs Tomofumi Ichinose norāda: Mums ir liels gods saņemt tik prestižu balvu, un mēs vēlamies pateikties visas HONDA komandas vārdā, kas strādāja pie šī unikālā un progresīvā pilsētas elektroautomobiļa. HONDA e ir izcili piemērots klientiem, kuri vēlas, lai viņu automobilim būtu galvenā loma un tas spētu kalpot dažādās dzīvesstila situācijās, vienlaikus risinot jautājumu par būtisko gaisa piesārņojuma pilsētās. Tajā pat laikā mēs izveidojām dizainu, kas būtu draudzīgs, uzrunātu klientus, nevis aukstu un “bez dvēseles” tehniku.”

Saņemt godalgotus titulus visā pasaulē, HONDA e turpina noteikt mūsdienu automobiļu etalonus dizainam un progresīvai e-mobilitātei. HONDA e ir jau saņēmusi 2 apbalvojumus starptautiskajā dizaina konkursā “Red Dot”, “ECOBEST” automobiļa titulu un papildus vairākas uzvaras Vācijas “Gada auto 2021” konkursos.

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 18:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 18:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link