Latvijā vienas dienas vizītē ieradies pilnīgi jaunais Honda HR-V hibrīds

11. augusts, 2021 Ziņas

Vakar, 11.  augustā, HONDA oficiālais dīleris Latvijā AS “WESS Select” piedāvāja unikālu iespēju – vēl pirms jaunā modeļa nonākšanas tirdzniecībā – vienu dienu iepazīties ar pilnīgi jauno Honda HR-V hibrīdu. Jauno automobili atklāja un klātesošajiem iepazīstināja “NCG Import Baltics OÜ“ vadītājs Tõnu Vahtel un AS „WESS Select“ pārdošanas nodaļas vadītājs Ivo Luste.

 Jaunais Honda HR-V Latvijā būs pieejams hibrīda versijā, to darbinās divi elektromotori un 1.5 litru i-VTEC benzīna dzinējs. Nākamās paaudzes HR-V e:HEV piedziņas jauda ir 131Zs, un 10,6 sekundēs tas spēj sasniegt 100 km/h lielu ātrumu. Inteliģentās un uzlabotās e:HEV hibrīda piedziņas vidējais degvielas patēriņš ir tikai 5.4l uz 100km, un tā automātiski izvēlas vienu no trim piedziņas režīmiem – elektrisko, hibrīda vai dzinēju, sniedzot iespēju baudīt patiesi vienmērīgu, ekonomisku un klusu braukšanu. Savukārt, lai ērti pārvietotos pa dažādiem ceļa segumiem, Honda HR-V piedāvā izvēlēties 3 veiktspējas režīmus – “Sport”, “Normal” un “Econ” un papildus “B” režīmu, izmantojot ātrumu pārslēdzēju, kas paredzēts reģeneratīvai bremzēšanai.

Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes HR-V, jaunais modelis izceļas ar pilnīgi jaunu izskatu, elegantām eksterjera un interjera līnijām, īpašu uzmanību pievēršot vismazākajiem dizaina elementiem. Piemēram, dekoratīvais priekšējais režģis, paslēptie aizmugurējo pasažieru durvju rokturi un salona apdare nodrošina elegantu koptēlu. Tāpat ir papildināts jau esošo drošības sistēmu un funkciju klāsts. Piemēram, brīvroku funkcija bagāžas nodalījumam atvieglo tā aizvēršanu un “Walk Away Close” automātiski aizver bagāžas nodalījuma durvis, ja vadītājs no automobiļa attālinās. Turpretī “Honda SENSING” tehnoloģija jau pirms autovadītāja nolasīs ceļa zīmes un novērtēs braukšanas apstākļus, novēršot iespējamos apdraudējumus, pateicoties aklās zonas monitoram, sadursmes mazināšanas bremžu sistēmai un ātruma ierobežotājam.

Arī pilnīgi jaunais Honda HR-V saglabā savā klasē vadošo salona ietilpību ar pietiekami plašu vietu arī aizmugurējiem pasažieriem. Pateicoties unikālajai “Magic Seats” sēdekļu funkcijai, ir iespējams pacelt vai pilnībā nolaist sēdekļus, pārveidojot salonu par plašu nodalījumu dažādu mantu pārvadāšanai vai pat guļamvietai.

Jaunais Honda HR-V Latvijā tirdzniecībā būs pieejams nākamā gada sākumā.

 

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 18:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 18:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link