HONDA turpina atbalstīt Rīgas Volejbola skolu

10. novembris, 2022 Ziņas

Arī šajā sezonā HONDA turpina atbalstīt Rīgas Volejbola skolu un ir oficiālais sadarbības partneris.

“Mēs jūtamies pagodināti, ka mūsu atbalstītāju lokā ir Honda oficiālais dīleris Latvijā AS “WESS Select”. Ar katru gadu kļūstam arvien profesionālāki un AS “WESS Select” atbalsts to apstiprina. Mēs ticam, ka ar Jūsu atbalstu mums izdodies vēl vairāk pietuvoties mērķim un sasniegt jaunas virsotnes – uzvarēt gan Latvijas čempionātā, gan Baltijas līgā, kā ari veiksmīgi startēt CEV Izaicinājuma kausā”, norāda Rīgas Volejbola skolas direktors Kristaps Čerņavskis.

Rīgas Volejbola skolā strādā ap 20 izglītības treneriem, pie kuriem trenējas 639 audzēkņi. Visi audzēkņi regulāri piedalās dažāda līmeņa sacensībās gan Latvijā, gan ārpus tās robežām. Latvijas Volejbola federācijas rīkotajā konkursā  skola vairākas reizes ir atzīta par Latvijas labāko sporta skolu, kura realizē volejbola programmu. Pirms diviem gadiem Rīgas Volejbola skolā tika ieviesta arī pludmales volejbola programmu, kas sniedz iespēju skolai nodrošināt bērniem ne tikai profesionālo ievirzi klasiskajā volejbolā, bet arī pludmales volejbolā. RVS/LU uzskatāma par Latvijas vadošo sieviešu volejbola komandu. Pēdējo gadu laikā izdevies uzvarēt gan visās augstākā līmeņa sacensībās Latvijā, gan Baltijas volejbola līgā.

Uzsākot jauno spēļu sezonu, AS “WESS Select” novēl Rīgas Volejbola skolas komandai daudz uzvaru un sasniegt izvirzītos mērķus!

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 20:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 20:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link