Jaunais HONDA Civic Hybrid un Civic Type R saņem “Red Dot” dizaina balvu

3. aprīlis, 2023 Ziņas

Jaunie HONDA Civic modeļi konkursā “Red Dot Desing 2023” saņēmuši žūrijas atzinību par izcilo dizainu un inovācijām. Pilnīgi jauno Civic e:HEV hečbeku raksturo mūsdienīgs dizains, īpašu uzmanību pievēršot krāsām, augstas kvalitātes materiāliem un komfortam, lai ikvienam automobiļa interjera elementam būtu patīkami pieskarties un autovadītājs izjustu patiesi augsta līmeņa braukšanas sniegumu. Jaunie HONDA Civic modeļi ir kļuvuši vēl klusāki, ar elegantām dizaina formām, garāku riteņbāzi un zemāku jumta līniju. Tas ne tikai uzlabo pārredzamību uz ceļa, bet arī sniedz plašuma un gaišuma sajūtu. 

“Šogad Honda atzīmē savu 75. gadadienu, un ceturto gadu pēc kārtas saņem “Red Dot” dizaina balvas produktu dizaina kategorijā. Tas ir fantastisks mūsu attīstības procesu apliecinājums. Mēs ticam unikālai, uz cilvēku vērstai pieejai, kas izpaužas gan izstrādājot jaunu dizainu, gan domājot par auto funkcionalitāti, un ir patīkami redzēt, ka šī uzmanība tiek atspoguļota nepārtrauktā Honda atzinībā “Red Dot” dizaina pasniegšanas ceremonijā,” norāda Tošinobu Minami, Honda R&D Co dizaina centra vadītājs, “Honda turpinās radīt aizraujošus dizainus saviem nākotnes produktiem, vienlaikus ievērojot HONDA uz cilvēku vērsto filozofiju.”

Prestižā “Red Dot Design 2023” tituls ir viena no iekārojamākajām produktu dizaina kvalitātes zīmēm pasaulē. Par ikgadējām balvām lemj 50 starptautisku ekspertu žūrija, kas pārbauda un izvērtē produktus, lai tie atbilstu jaunākajām tehniskajām, sociālajām, ekonomiskajām un ekoloģiskajām prasībām. “Red Dot Design Award” pirmssākumi meklējami 1955. gadā. Tas ir starptautisks dizaina konkurss, kur tiek piešķirtas balvas trīs kategorijās: produktu dizains (product design), komunikācijas dizains (communication design) un dizaina koncepts (design concept).

Red Dot Awards 2023

Red Dot Awards 2023

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 20:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 20:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link