Latvijā prezentēti jaunie HONDA automobiļi – CR-V, ZR-V un e:Ny1

15. novembris, 2023 Ziņas

2023. gada 8. novembrī apritēja 5 gadi kopš par oficiālo “Honda” dīleri Latvijā kļuva AS “WESS Select”. Par godu šim notikumam savu pirmizrādi Latvijā novembra sākumā piedzīvoja “Honda” jaunākie modeļi – populārais “CR-V”, sportiskais “ZR-V” un elektroauto “e:Ny1”.

“Pilnīgi jaunais sestās paaudzes “CR-V” ir kļuvis garāks, plašāks, stabilāks un izceļas ar sportiskāku izskatu, tehnoloģiju izsmalcinātību, kā arī augstas kvalitātes interjera apdari. Jaunā “CR-V” sākuma cena ir 45 000 eiro par 2WD komplektāciju ar 184 Zs benzīna motoru un automātisko ātrumkārbu. Pateicoties uzlabotajam dzinējam, tas var sasniegt 194 km vien 9.4 sekundēs, un vidējais degvielas patēriņš ir vien 6.7 litri uz 100 km. Turklāt tagad jaunais “CR-V” ir pieejams gan kā e:HEV pašuzlādes hibrīds, gan e:PHEV jeb plug-in hibrīds.”, norāda AS “WESS Select” pārdošanas nodaļas vadītājs Ivo Luste, kurš prezentēja trīs jaunos “Honda” modeļus.

Kā otrs automobilis pasākumā tika prezentēts jaunais “e:Ny1”, kas ir “Honda” otrais elektroauto Eiropā. Jaunais elektroauto “e:Ny1” ir ieguvis pilnīgi jaunas SUV automobiļiem raksturīgās iezīmes – iespaidīgu dizainu, augstu interjera kvalitāti un jaunāko “Honda” tehnoloģiju apvienojumu, lai automobilis būtu maksimāli piemērots mūsdienu ģimeņu vajadzībām.

”Honda” jaunais elektroauto “e:Ny1” ar uzlādētu bateriju var nobraukt līdz 412 km lielu attālumu un tam raksturīga ātra uzlāde, piemēram, 10-80% uzlāde tiek sasniegta vien nieka 48 minūtēs. Pateicoties baterijas izvietošanai zem automobiļa grīdas, salons ir gana plašs un ietilpīgs, ar bagāžas nodalījuma ietilpību līdz pat 1176 litriem. Turklāt jauno “e:Ny1” izceļ augstas kvalitātes interjera apdare ar iespaidīgu 15.1 collu centrālo displeju. Ar “Honda+” mobilo aplikāciju iespējams attālināti ieslēgt automobiļa dzinēju, to atslēgt un aizslēgt. Ņemot vērā augstās tehnoloģijas, kvalitatīvo interjeru un bagātīgo aprīkojumu, šāda elektroauto cena ir ap 50 000 eiro.

Prezentējot jauno “ZR-V”, AS “WESS Select” uzņēmuma pārstāvji norādīja uz parametru ziņā tik līdzīgo “Honda” modeli “HR-V”, tomēr uzsverot, ka jaunais modelis ir izstrādāts uz “Civic” šasijas, aizgūstot šī modeļa leģendāro, sportisko izveicību. Jaunais pašuzlādes hibrīds ZR-V ar 2.0 litru benzīna motoru attīsta 184 Zs lielu jaudu un 315 Nm maksimālo griezes momentu. Jaunajā ZR-V akcents ir likts uz autovadītāju komfortu un kvalitāti, īpašu uzmanību pievēršot automobiļa konstrukcijai, lai jebkura vibrācija tiktu absorbēta. Izvēlei tiek piedāvāti vairāki braukšanas režīmi – “Normal”, “Sport”, “Econ” vai “Snow”. Jaunā “ZR-V” sākuma cena ar pamata komplektāciju ir no 40 360 eiro.

Visu jaunāko “Honda” automobiļu standarta aprīkojumā ir jau iekļauta jaunākās paaudzes “Honda SENSING™” tehnoloģiju sistēma, kurai ir uzlabotas funkcijas un plašs drošības asistentu skaits. Vairāku skatu kameras būtiski atvieglo automobiļu novietošanu autostāvvietā, adaptīvās tālās gaismas nodrošina labāku redzamību braukšanas laikā, savukārt papildus sensori ar kamerām rūpējas par 360 grādu auto aizsardzību.

Jaunie “Honda” automobiļi “CR-V”, ZR-V” un “e:Ny1” jau ir pieejami tirdzniecībā pie “Honda” oficiālā dīlera Latvijā AS “WESS Select”.

Pasākums tika noslēgts ar AS “WESS Select” svētku torti un AS “WESS Select” izpilddirektores Nataļjas Gerliņas uzrunu, akcentējot “Honda” bagātīgo 75 gadu pieredzi automobiļu ražošanā, zīmola vērtības, uzticamību un jaunākos ražotāja mobilitātes sasniegumus.

OFICIĀLAIS HONDA DĪLERIS UN SERVISS

Testa brauciens
Pieteikties servisam
 

DARBA LAIKA IZMAIŅAS


K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē
1. maijā 8:00 - 18:00
2.-3. maijā 8:00 - 20:00 
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā 8:00 - 18:00 


Siguldas šosejā 2, Berģos
1 maijā - SLĒGTS
2.-3. maijā 9:00 - 18:00
4. maijā - SLĒGTS
6. maijā - SLĒGTS

Priecīgus svētkus! 
close-link